КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

четвъртък, 4 декември 2014 г.

ТКК Теория на къмпинг конспирацията

В коментара ми към материала "Незаконни къмпинги превзеха морския бряг" от 15 август 2014 г., провокиран от Георги М. на 19 ноември 2014 г. написах встъплението на отдавна оформилата се в главата ми Теория на къмпинг конспирацията ТКК. И тя гласи:


Целта на унищожаването на култивирания къмпинг в България е само една - опитомяване и омаломощаване на непокорните българи.

Общо описание

Следвайки логиката, виждаме, че най-демократичните страни по света /Германия, Дания, Франция../ имат и най-развит къмпинг начин на живот. Защото животът на къмпинг, на открито, е възможен само, ако човекът е способен да прояви смелост, да се изправи срещу неудобствата в името на свободата, за всеки последното понятие има различен и определен от самия него смисъл. Когато човекът не го е страх от стихиите е много по-лесно сам да определя начина си на живот и да се противопоставя на нещата които му пречат да живее нормално. Именно къмпинг начина на живот научава хората в съвременноста да отстояват собствените си желания, съобразявайки се с обществото около тях. За това страните с общества поддържащи живота на къмпинг се развиват устойчиво и просперират.

Премахвайки КЪМПИНГА, като начин на живот и бунтарско-образователен фактор, политико-икономическите кръгове властващи в България постигат много лесно основната си цел - несъпротивляващо се, страхливо и невежо общество, което приема за истина и рецепта за действие всяко подадено му през телевизора и другите масови медии нещо. Така на олигархията няма кой да и пречи, а малкото бунтуващи се свободомислещи хора лесно могат да бъдат заглушени и отстранени.

Като цяло целта е постигната, България е превърната в изначално предписаната и роля - Транзитен коридор в предстоящата 3-та Световна война.


Следете за развитие на ТКК тук!

Теоретични основи
Историческа справка
Субекти
Механизъм на действие
Бъдеще
Философски и медиини интерпретации
Източници
Външни препратки


1 коментар:

  1. Нямам какво да добавя. Надявам се да бъде прочетено от повече хора.
    Бъди здрав, Surfer!
    Георги М.

    ОтговорИзтриване