КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

четвъртък, 24 септември 2020 г.

за бидоните

Очевидно целта на олигархията е постигната, населението в България е американизирано напълно, поне в частта с безформеното затлъстяване. 

Това лято, след умопомрачителните месеци на Първата световна генетична война или заговора "стойте си в къщи" с консумация на кампаниите "майстор грил", "маргарин с вкус на масло", "П**си кола за 1лев/2л", "1 милион безплатни бири" и т.н., имагинерното българско общество, целенасочено тласнато в спиралата на безвъзвратното дебелеене, се показа масово на плажа по гащи в пълния си блясък, с огромни кореми, висящи мастни престилки, двойни, тройни гуши и всякакви сланини. Ако до сега отбелязвах с възмущение безобразното затлъстяване на хората, наблюдаваки ги случайно пред магазините Бил.. и Кауф.. шит, то ужасът ми при вида на населението по бански в Китен направо ме докара до депресия. 

Аз не съм фиданка и зимно време имам по някой килограм наднормено тегло, но никога не съм имал корем, корем от който да не мога да си видя пишката и къде я слагам. Извинявайте за последното, но не мога да се сдържа да не го кажа.. В този ред на мисли, макар и цинични възникват въпросите "как се понасят тези тлъсти хора?", "как един мъж с огромен корем е*е жена си без да може да и види вагината?", "как една жена въобще може да прави секс в този вид?", "толкова ли са тъпи всички тези хора, че допускат това да се случва с тях?" и т.н., и т.н.

При гледката на безбройните кореми дефилиращи по китенския плаж спонтанно с децата ми ги нарекохме "Бидони". 

Ако Драги читателю и ти си тлъст бидон, не мога да ти се извиня за горните редове, а ще ти кажа открито, ти си тъп! Дори и да се интересуваш от къмпинг темата и да ходиш на къмпинг, ти си допуснал огромна грешка да станеш дебел. Това е симптом, ако все още не го знаеш, симптом на лош живот, повярвай, по-лош и от живота на хората, които гладуват от бедност. Защото се отдаваш на примитивната подсъзнателна дрога на преяждането и препиването, диктувано от подсъзнателения страх, в основата си страхът от настоящето и бъдещето. Това е симптом освен на психическа болест, но и на физически увреждания, повечето от които не могат да бъдат излекувани никога. Животът на тлъстия човек, в почти всички случаи е гаден, колкото и да е забогатял и да има материални блага, животът му е гаден, на първо място от задуха, рефлукса, газовете, болките в кръста и ставите, после всичко останало..

Хора не бъдете бидони, това не Ви прави хора, а материал в схемите на банкстерите за увеличаване приходите на акционерите им. Живейте и спортувайте на къмпинг, с палатка, най-добре на морето, българското море!