КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

вторник, 11 август 2009 г.

БГ КЪМПИНГ магазини

Sport Depot - http://www.sportdepot.bg/
Най-голямата верига спортни магазини в България. От основаването си предлага качествена къмпинг и алпийска екипировка на няколко световно известни марки. Има интернет магазин с организирани доставки в цялата страна. Магазините имат отлично разположение, голяма експозиционна площ и удобни паркинги.

Decathlon - http://www.decathlon.bg/
Най-голямемия спортен магазин и първи хипермаркет за спортна екипировка в България. Предлага качествена къмпинг и алпийска екипировка със собствена марка на наиски цени.  Хипермаркетът има отлично разположение, голяма експозиционна площ и удобен паркинг.

METRO - http://www.metro.bg/
Известните хипер маркети се славят със своя раздел за къмпинг оборудване. Предлагат се евтини модели екипировка на почти неизвестни производители, но продаваното оборудване “под един покрив” е определено улеснение за потребителите.

Praktiker - http://www.praktiker.bg/
Добилата популярност верига хипермаркети за строителни материали, инструменти и стоки за дома е един от най-големите пропагандатори на масовия къмпинг с достъпна, евтина екипировка, която се предлага в много добро разнообразие.

JYSK - http://www.jysk.bg/
Популярната датска верига хипермаркети за стоки за дома и свободното време е представена в България с няколко магазина. Jysk /ЮСК/ е алтернатива за всеки който иска добра къмпинг екипировка на най-ниската цена. Предлагат се малки палатки, спални чували, подложки, дюшеци, мебелировка и съдове. Магазините имат много удобни паркинги.

Mr.Bricolage - http://www.mr-bricolage.bg/
Известната верига хипермаркети за строителни материали, инструменти и стоки за дома традиционно предлага градинско оборудване, части от което е с къмпинг приложимост, а отскоро има и цялостна къмпинг екипировка, включително палатки, мебелировка, кухня, защитни средства, водоснабдяване и електрооборудване.


Carrefour - http://www.carrefour.com/
Френският хипермаркет гигант не остава по-назад в сектора си за къмпинг. Веригата предлага цялостно и много евтино къмпинг оборудване. Качеството е добро за цената си и в магазините може да се направят успешни къмпинг покупки.

BAUMAX-X - http://www.baumax.bg/
Хипермаркетите за строителни матераили, инструменти и стоки за дома имат сектор за къмпинг екипировка. В допълнение е възможността от едно място да се накупят много от допълнителните елементи на къмпинг оборудването, като части за водоснабдяването, ел.захранването и много други. Има много удобен паркинг.

BAUHAUS - http://www.BAUHAUS.bg/
Хипермаркет за строителни матераили, инструменти и стоки за дома, който също има сектор за къмпинг екипировка. В допълнение е възможността от едно място да се накупят много от допълнителните елементи на къмпинг оборудването, като части за водоснабдяването, ел.захранването и много други. Има много удобен паркинг.

Intersport - http://www.intersport.bg
Известната австрийска верига магазини за спортни стоки има вече няколко франчайз магазина и в България. Какато може да се очаква те не са толкова пълни, като австрийските си събратя, но вече може да се намерят някой интересни детайли от къмпинг оборудването, които заслужават внимание. Всичките им магазини са разположени в поп молове и достъпът до тях е много добър.


Алпи - http://www.alpibg.com/
Магазин на известната алпийска спортна фамилия Пенчеви. Приятелското отношение на персонала привлича винаги нови клиенти, а предлаганата алпийска и къмпинг екипировка е качествена и с добро разнообразие. Намира се в сутеренно помещение. Може да се паркира с известно затруднение навсякъде наоколо.

Адвенчър шоп - http://www.adventuresport-bg.com/
Един от първите магазини в България за качествена алпийска, туристическа и къмпинг екипировка, които доставя и продава няколко от най-добрите марки оборудване за спорт и живот на открито. За съжаление поддържа необосновано високи цени за България и много малки наличности. Наскоро се съюзи с ХТМ спорт - Борд шоп, но това не оказа вличние на къмпинг сектора.

Алпин спорт - http://www.alpinsport-bg.com/
Малък магазин който сезонно предлага ски, до скоро и сърф, алпийско, туристическо и къмпинг оборудване. Персонала е много компетентен за продаваните стоки. Свободно може да паркирате непосредствено до магазина. Има добър интернет магазин с организирани доставки.

Стената - http://www.stenata.com/
Малките магазини за алпийска, туристическа и къмпинг екипировка станаха много популярни с предлагането на качествено оборудване от няколко световни производители и новопоявили се европейски марки. Има добър интернет магазин с организирани доставки.

Ред рок - http://www.redrockbg.com/
Малки магазини за алпийско, туристическо и къмпинг оборудване. Вносители са на словашката марка ZAJO. Има добър интернет сайт с организирани доставки.

Намасте - http://www.namaste-bg.com/
Малък магазин-офис за качествено алпийско, туристическо и къмпинг оборудване. Има добър интернет магазин с организирани доставки.

Артус спорт - http://www.artus-sport.com/
Офис - интернет магазин с организирани доставки. Предлага марково алпийско, туристическо и къмпинг оборудване.

Alpine-camping - http://alpine-camping.com/
Интернет магазин с организирани доставки. Предлага алпийско, туристическо и къмпинг оборудване.

Горгона - http://www.gorgona-shop.com/
Верига малки спортни магазини в провинцията. Предлагат алпийско, туристическо и къмпинг оборудване. Има интернет магазин с организирани доставки.

Яко спорт - http://www.yakobg.com/
Верига малки спортни магазини в София и провинцията. Предлагат алпийско, туристическо и къмпинг оборудване. Има интернет магазин с организирани доставки.

insportline.bg - http://www.insportline.bg/
Интернет магазин с организирани доставки. Предлага алпийско, туристическо и къмпинг оборудване.

ekipirovka.com - http://www.ekipirovka.com/
Mагазин с Интернет организирани доставки. Предлага алпийско, туристическо и къмпинг оборудване.

ex3m.bg - http://www.ex3m.bg/
Интернет магазин с организирани доставки. Предлага алпийско, туристическо и къмпинг оборудване.

CampingRocks.bg - http://www.campingrocks.bg/
Интернет магазин с организирани доставки. Предлага алпийско, туристическо и къмпинг оборудване.

http://www.gooutdoor-bg.com

http://www.bgsport-shop.com/
-------------------------

Спортракс - НЕ СЪЩЕСТВУВА - http://www.sportrax.bg/
Новият голям магазин за спортни стоки, който предлагаше и марково, алпийско, туристическо и къмпинг оборудване вече не съществува. Явно мястото му не беше там.


Фалкон спорт - НЕ СЪЩЕСТВУВА - http://www.falconsport.market.bg/
Спортен магазин, който предлагаше и алпийско, туристическо и къмпинг оборудване. Не винаги можеше да се спред пред магазина.


Списъкът с българските къмпинг магазини ще бъде допълван.

1 коментар: