КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

събота, 18 юни 2011 г.

Къмпинг бунт

Всеки ден през последните месеци слушаме и гледаме репортажите за демократичните въстания в арабския свят, демонстрациите за социални права в Европа, протестите в Гърция, но какво ни грее това..

Може ли да има "българска къмпинг пролет" и до кога обществото, интересуващо се от туризъм на открито, ще търпи безобразията на олигархията и политическата некадърност в България!??

Моето мнение е, че "това няма да стане", за къмпинг въстанието имам предвид, просто българите са твърде разнопосочни в интересите си и егоистични в отношенията си, за да застанат масово заедно зад една толкова земна кауза - запазване и развитие на култивираните къмпинг места в страната..

Тук може да избликнат серия мъдрости, като "една птичка пролет не прави" или "камъче кола обръща", а може и "добрата дума врата отваря", но де факто всички те не се вписват в съвременната българска къмпинг реалност, защото тя е имагинерна..

Сигурно си мислите, че говоря глупости, но ми попадна описа на български къмпинги от портала namore.не знам какво си.. там освен неактуалната информация за съществуващи къмпинги по морето изобилстваше и със заблуждаващи данни за вече изчезнали къмпинги.. Как може да се очаква резултат от някакви въображаеми протестни действия, когато масовите медии не обелват и дума за къмпинг, а другите пускат само дезинформация.. Спомняте си и миналогодишното потушаване на бунта за запазване от застрояване на територията на бившия къмпинг "Корал", нали.. Ето и друга причина за обречеността на къмпинг революцията в България.. социалните мрежи на български език се занимават с безобразни губивреме тъпотии и никъде не се забелязва дори наченки на сериозна къмпинг тематика..

Аз продължавам да буйствам, ако искате следвайте ме..

Скоро ще публикувам моето виждане за арабските революции, за които имам лични наблюдения.. Там в момента има изградени много бежански лагери - кампове с палатки за бедстващи хора - един друг вид къмпинг трагедия..