КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

петък, 10 февруари 2012 г.

Видело за българското крайбрежие

Очевидно е, че природните стихии не прощават човешките безумия. На 17-ти октомври 2011-та циклонът само "погали" малоумията наблъскани по плажа на Каваците, но през нощта на 7-ми срещу 8-ми февруари 2012 около 23:54 на 7-ми морето взе своето. Плажът на Каваците е почти изчистен от гадните бараки. Гигантските вълни, непомнени от много българи, пометоха амбициите на разни човечета за лесен плажен бизнес от безумни бутафорни барове и безобразни постройки. Подобно е положението не само на Каваците до Созопол, така е на Оазис, Арапя, Харманите, Централния плаж на Созопол, Ивицата на Поморие-Ахелой, плажа на Слънчев бряг, крайбрежието на Обзор, Кранево, Приморско.. Въобще водата не е простила наглостта и глупоста на никое човече опитало да заграби част от българското море.

За мое съжаление аз лично не можах да съм там, но имайки предства от това което беше на 17-ти октомври съм сигурен, че гледката е била чудовищна. Както се оказа, почти никой не е документирал бурята, с изключение на кратки аматьорски кадри от Царево и Варна.

Ако някой има повече информация за "разчистването" на сметките между морето и човека през изминалите буреносни дни, моля да ги сподели в коментари!