КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

четвъртък, 1 април 2010 г.

EU интернет магазини за къмпинг екипировка

Време е да открия официално къмпинг сезона с една обещана публикация за някои препоръчани и тествани интернет доставчици на качествено къмпинг оборудване от Европейския съюз. От личен опит твърдя, че доставките от Германия и след това от Великобритания са най-изгодни. Поставям на първо място Германия т.к. качеството на продуктите и облужването действително са най-добри. Освен това доставките от Германия са много евтини. Повечето търговци използват услугите на колетната куриерска фирма GLS General Logistics Systems, която в България се представлява от Интерлогистика - Варна. Препоръчвам ви горещо този куриер, защото освен, че работи с твърде ниски цени е и изключително точен. Сроковете за доставка са до 7 дни, което е напълно приемливо за цена на спедицията до 30 евро!

КЪМПИНГ ЕКИПИРОВКА

от ГЕРМАНИЯ

Outdoor Fair - http://www.outdoorfair.de
Чудесен мега магазин от Дортмунд с наличини качествени марки къмпинг екипировка, ако знаете какъв склад има.. Тази година стана мой онлайн фаворит с отличните си цени и услуги. Доставя до България само за 15 Евро! /обновено на 09.09.2011/

Globetrotter - http://www.globetrotter.de
Отличен мега аутдор магазин с фантастично експозиционно пространство и филиали в най-големите немски градове. Наскоро отвориха ултра магазин в Дрезден от който се зашеметих при посещението ми преди няколко дни. Доставят до България на цена от 30 Евро за транспорта. /обновено на 09.09.2011/

Fritz Berger - http://www.fritz-berger.de
Използвам услугите на Хер Фриц Бергер от години и до сега не ме е подвеждал. Фирмата му разработва и собствена марка палатки, които са с много високо качество и наистина ниска цена. Отлични филиали из цяла Германия. До България доставя с поръчка по имейл и след отговор от тяхна страна за точната цена на транспорта - използват GLS с цена до България около 30 Евро.

CAMP4 - http://www.camp4.de

PM-outdoorshop - http://www.pm-outdoorshop.de

от ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Camping World - http://www.campingworld.co.uk

Wild Day - http://www.wildday.co.uk

Camping and Leisure - http://campingandleisure.co.uk

...

Моля, ако някой е изпробвал и други интернет магазини за къмпинг екипировка да изпрати коментар към този пост, за да допълним възможностите за доставка на качествена къмпинг екипировка на добра цена..