КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

понеделник, 28 май 2012 г.

"Оазис" в хватката на мафията

Аз бих повторил фразата "В България мафията си има държава".

Мафията-държава освен, че затри почти всички урбанизирани места за къмпинг в България, но и удави народа си в мизерия и тотална безизходица. Черноморието за последните 15 години тотално се обезлюди. Тук не става дума за Варна, Бургас и месец август, когато всичко живо що има малко спестени пари се изсипва по брега на морето за разплод, а за останалите десетки бивши населени места от Дуранкулак до Резово през останалите 11 месеца от годината. Пустош, същата пустош каквато е в северозападна България, Странджа, Родопите и стотици други села из Балкана и полето. Ужас!

Популизмът през иминалите дни удари тавана с ареста на не безизвестен мафиот стоящ зад презстрояването на бившия къмпинг Оазис. Мафиот за който се знае от години, че върши това за което е издирван от Интерпол/Европол и всякакъв друг, но не и български пол, и под техен натиск спешно арестуван. Тъй като Мафията-държава не може сама да си отреже главата, то трябваше италиански, американски и швейцарски служби да провокират залавянето на този престъпник.

На всички в Бургаско и София отдавна им е ясно, че Оазис, къмпинг Юг и къмпинг Китен са прикоткани от един и същи постсоц мафиотски кръг, но както и за всичко останало мълчанието и бездействието е "злато". За информация на незапознатите само ще припомня, че споменатите къмпинги бяха приватизирани от фонд Фаворит - продукт на младите тогава фирмаджии от Еуратек и ко, които са все още вносители на Шкода за България. Хората седящи зад Еуратек и фонд Фаворит са деца и наследници на редица номенклатурни кадри по време на соца с дебели връзки сред соц номенклатурата в централна Европа. Арестуваният Брендо е един от тях. Известно е, че точно във вече застроения Оазис до скоро, са се вихрили партита и срещи на всички от този кръг. Какви още престъпления са извършили момчетата и как точно са омесени нещата надали някога ще разберем с точност, но едно е ясно, територията на най-големия и отлично урбанизиран български къмпинг - Оазис беше погълната от алчността на шепа хора в стремежа им да преперат милиони от трафик на кокаин!

Какво по долно от това да замениш Природа срещу Кокаин!


note 1kg of Cocaine = €25,000-€65,000 (depending on Dealer)