КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

неделя, 30 март 2014 г.

Правителството обеща: Събаря Слънчев бряг в замяна на строеж в Карадере

Една чудесна сатирична утопия, която би била едно великолепно решение на българското къмпинг безпътие...

ДОНДУКОВ ЕДНО, СОФИЯ - Правителството се закле в майка и баща, че инвестиционният проект в Карадере ще бъде компенсиран с възстановяването на природния разкош в местността Слънчев бряг.


Сегашният Содом и Гомор ще бъде сравнен със земята, обезпаразитен и озеленен, а в замяна ще се строи в Карадере, обещават премиерът Орешарски и онази лелята от околната вода, чието име ни мързи да търсим в Google, защото все пак сме сатиричен сайт и може да си позволим да правим така.


Новият курорт ще бъде по-смислен и нетолкова брутално кичозен, като ще има общ архитектурен план, а не всеки неандерталец с пари и комплекси да се изхвърля като в градовете с албански наркотрафиканти из Македония. Същевременно ще бъдат изградени санитарни възли в Слънчев бряг и минимална инфраструктура, така че да е готино.


"Общото днес между Карадере и Слънчев бряг са пияните хора. Да, в Карадере са наши, голи и брадясали хипита, акащи в дупки, а в Слънчев бряг това са утайките на Великобритания и незадоволени моржове от Русия. Ако превърнем Слънчев бряг в добре охраняван къмпинг, а Карадере има фейсконтрол, нещата ще се освежат" - сподели идеята си онзи министър с перуката и социалните помощи от Франция, който отговаря за инвестиционото таковата.


По този начин ще се постигне същият разкошен баланс като в телевизионно студио, в което са поканили лекар с десетилетия практика, базирана на векове медицински прогрес и проучвания, и родителка, която е чела нещо си в интернет.


zhelyo

nenovinite.com
28.03.2014 00:00

Няма коментари:

Публикуване на коментар