КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

четвъртък, 23 юли 2009 г.

За КЪМПИНГа

С тази страница искам да покажа къмпинг действителността в България и по света. Популяризирането на къмпинг начина на живот и европейската къмпинг култура сред българското общество е от първостепенно значение поради застрашителното десоциализиране и деформации в отношенията между хората в страната. Като вторичен фактор за разясненията “що е то къмпинг и как беше изличен той от лицето на България!?”, е спешната необходимост от създаване на къмпинг организации и туристически предприятия които да привлекат отново къмпингуващи туристи от северно и централно европейските страни.. , защото къмпинг индустрията е една от най-динамично развиващите се по света.. и в България тя просто липсва..

5 коментара:

  1. Мога ли да направя едно предложение към КъмпингА.
    Може ли темите на архива да се направят видими а не да се отварят. Така човек може да разгледа по-лесно различните теми.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Мишо,
    Благодаря за коментара. Архивът на блога се отваряше видимо нормално до месец април тази година, но вероятно някакъв бъг на Блогъра през май скри статиите от този месец, затова включих седмично архивиране, което затруднява и мен. Ще се опитам да поправя нещата. Планирам да включа и показване на таговете, т.е. темите, за да се извличат по-лесно материалите. Моля пишете ми при подобни въпроси, за да направим страниците по-добри! Благодаря на всички читатели!

    ОтговорИзтриване
  3. Може ли да се пише за блога, естествено след вашо одобрение?

    Бих помогнал на идеята!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Мишо,
      Напиши ми в Отговор на това съобщение твоя имайл адрес, той няма да се визуализира в коментарите тук, и аз ще ти изпратя покана за автор в блога.
      Поздрави!

      Изтриване
  4. Здравей Мишо,
    Разбита се, че може да пишеш за блога! Призовавал съм не веднъж посетителите на Къмпинга да се включат с материали и лични впечатления по всички къмпинг теми. Необходимо е да има различни мнения и дискусии, които да провокират развитието на тази европейска къмпинг среда, която сега така ни липсва. Благодаря предварително за участието ти! В очакване, поздрави!

    ОтговорИзтриване