КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

неделя, 24 юли 2016 г.

ТКК в действие

Сигурно се питате, защо няма нови публикации в блога!?

През изминалите месеци наблюдавах и преживявах последствията от действащата "Теория на къмпинг конспирацията" - ТКК. Теорията описва как Къмпинг начинът на живот в България се унищожава целенасочено от управляващата върхушка, за да се ликвидира борбеността, съпротивата и независимостта на българина. Макар и незавършена и непубликувана в цялост ТКК работи на пълни обороти.

Мафиите в Европа, Америка, по света като цяло и в частност в България, се консолидираха през изминалите десет години и теглят човечеството към собствената му гибел. Как, виждате всеки ден със случващото се около нас. Колкото и да не го искаме войната идва отново.

След като българските марионетки в началото на годината сложиха кръст на къмпинг туризма по крайбрежието и в горите, тези дни окончателно потушават последните останки на традиционния морски плажен къмпинг. Изчаквайки най-сладкия момент на лятото мафиотските туги бяха пуснати от главатарите си, да се саморазправят с нещастните "палаткаджии" пред нарочно поканените за шоуто камери на мафиотските масови медии. Сценарият е изтъркан и болезнено познат, но показва само едно - ТКК в действие.


"Служители на Община Царево, полицаи и екипи от още пет държавни институции извършват проверка за незаконно къмпингуване в местността Корал. Десетки палатки, каравани и дървени бунгала са разположени на плажната ивица и в близката гора. В района са осигурени ток и вода, а междувременно частната фирма - собственик на терена твърди в декларация до общината, че мястото не се използва, предаде БНР.  Първите проверени обекти се намираха на частния терен на испанската компания "Ибердрола Инмобилиария". Палатки имаше разположени и на плажа, директно върху пясъчните дюни. Не само че ще наложим санкции, но ще искаме и прокурорска проверка за незаконна дейност, каза кметът на Царево Георги Лапчев. "Някой събира пари от тези хора. За пореден път чуваме репликата "Ние си платихме на Васил". Кой е този Васил, има ли платежни документи, с които той се отчита", каза Лапчев. "Полицията трябва да го разследва този случай и да проверим кой си е позволил да излъже общината в своята данъчна декларация за това, че няма да ползва един имот", каза още той."
21.07.2016 18:35 Actualno.com


Какво от това, ще каже някой. Но в действителност положението е отчайващо. Целите на мафиите са постигнати и обрат е почти невъзможно да се случи. Психиката и съзнанието на хората е пречупена и страната България, такава, каквато аз я познавам е унищожена. Бъдещето е мрачно и несигурно, а място за Къмпинга просто няма.


Няма коментари:

Публикуване на коментар