КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

сряда, 16 май 2012 г.

Убийството на морския къмпинг 2012 - Къмпинг Каваци е унищожен !!!

Средата на месец май дойде и няма какво да се помайваме, отсега повечето запалени по къмпинг идеята са започнали да търсят информация, а тези които могат вече са разположили инвентара на зплютите места по морето, но местата вече са поне 2 по-малко.

Каваците са ликвидирани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тежка техника през изминалата седмица е унищожила бара до мотела, открития ресторант и санитарните помещения с мивките зад рецепцията. Не знам много подробности, но от тази година къмпинг Каваци няма да работи, вероятно завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Псевдо реститутското безумие и българската държавно-административна простотия се вихри с пълна сила!

Репортаж на БНТ по темата >
http://bnt.bg/bg/news/view/75897/sybarjat_nezakonni_postrojki_na_banevi

Статия и снимки на БургасНюз >
http://www.burgasnews.com/component/content/article/99-malka-novina/57907-srinaha-kamping-kavatzi-i-zlatna-perla

Със сигурност къмпинг Атлиман също не съществува, а функционирането на къмпинг Градина и Делфин е под въпрос.

Смокиня е тотално посечена и надробена, плажът е окупиран от Гийн шитс велможите и баровете се строят наново по цялата ивица.

Дали ще може да се къмпингува по дивашки на Корал, Камчия, Шкорпиловци, Карадере и около Крапец, не е ясно поради явните закани на властта да наказва всеки дръзнал да сложи палатка или крак върху дюните, пясъка или всяко равно нещо на около 100-200 метра от водата.

Беглото ми проучване преди началото на сезона сочи, че освен позакърпените мощности на къмпинг Космос на север, няма други нови продобивки по останките на морските ни къмпинги. Къмпинг Китен и къмпинг Юг вегетират. Арапя е по обезобразена от всякога. Цените се завишават, което е логично, но напълно по български безумно.

На фона на задаващото се Европейско по футбол и Олимпийските игри в Лондон, простолюдието хич и няма да се поинтересува от неудобствата по морските "курорти". Всичко ще бъде по старо му, на места с нови джапанки и още по-воняща вода..

Няма коментари:

Публикуване на коментар