КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

понеделник, 26 март 2012 г.

Краят и на къмпинг Делфин

Препубликувам коментар към статията на Бесове за смяната на герба на Царево. Нямах представа, че е настъпил и краят на къмпинг Делфин, но, ако четете между редовете, истината винаги излиза наяве. Жалко за последния оцелял къмпинг на юг от река Караагач.. който вероятно ще бъде унищожен.

Алоооо
25.03.2012 18:07
Рейтинг:
7
Алоооо, хора, вие забравихте ли кой купи от общината къмпинг Делфин? А забравихте ли на каква цена се купи това девствено кътче на природата? Ще ви припомня цените са В ПЪТИ ПО- НИСКИ от отстъпените права на строеж на първата линия, които долу пак се обсъждат, а купувачите са сред първите приближени на кмета.

3 коментара:

  1. Здравей Surfer,
    Ако правилно помня, преди време под една твоя публикация стана дума за незаконното строителство в района на община Царево. Тъй като ОЧЕВИДНО НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, си позволявам да предоставя линк към една интересна статия по същия въпрос. Още повече, че и Делфин заминава в историята по каналния ред...
    http://www.bivol.bg/multak-perla.html

    Приятен ден все пак!
    Георги М.

    ОтговорИзтриване
  2. Очарован съм от отношението на собствениците на къмпинг Делфин,коректни и точни пичове!А колкото до къмпинг Делфин,това е девствено и красиво кътче,вече десет години прекарваме най-хубавите лета в живота ни,любувайки се на девствена природа и почти без пари!Колеги къмпингари,не се потдавайте на провокации,къмпингигите работят и са мястото за релакс без бетон и желязо!

    ОтговорИзтриване
  3. Пълни глуоости!
    Делфин е най-селският къмпинг по южното черноморие. С просташко отношение ор домакините.

    ОтговорИзтриване