КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

понеделник, 12 август 2019 г.

Гняв за къмпинг и живот

Варварски и методично къмпинг културата в България беше скоростно затрита. Нормални места за култивиран къмпинг практически липсват, а желаещите да лагеруват на палатка са все по-малко.

Олигархията и нейните покорни слуги и сега ги избива студена воняща пот само при мисълта им как можеше няколко стотин хиляди закалени в спартанските условия на българската къмпинг реалност потомствени българчета да скочат и ометат изродията, която същата тази олигархия изсра върху лицата и живота ни през последните 10-20 години. И, ако малко преди това, в краткия период на свобода от също толкова изродската съветска диктатура, имаше малко надежда за възраждане и разцвет на къмпинга в България, то сега унищожението е пълно.

Мафийте под формата на банки, хазартни оператори, "предприемачи", търговски вериги и всякакви услуги, с прилежащите им създадени и управлявани от самите тях структури на "държавно-обществена" чиновническа администрация, заличиха къмпинга, като фактор в българското битие.

През изминалото време аз лично изпитах това върху себе си.

Пиша тези редове с Гняв!

Надявам се и малкото верни последователи на блога да се разгневят и да посеят зрънцата на правдата и човещината в близките си и така да събудят истинския дух за свободен и хармоничен живот на открито сред природата.

Най-горещо Ви благодаря Последователи на Къмпинга!

2 коментара:

  1. Изродщината е абсолютна, преглеждайки публикацията установих, че рекламите на Гугъл вместени в блога, които аз виждам, са на "Нове хоумс" и "Хоум2ю", без аз да съм се интересувал/посещавал от тях и техните теми въобще!

    Хора, борете се с това зло, борете се, има смисъл, историята го доказва!

    ОтговорИзтриване
  2. Борете се, животът има смисъл!

    ОтговорИзтриване