КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

събота, 30 април 2011 г.

Къмпинг за продан

Е, все още има за продаване и застрояване.. Поредната мътна сделка се мъти в сливенско, на метри от резерват Садово.. "Собственикът" вече си е вързал гащите с "ПУП" за "Ваканционно селище", за да вдигне цената на земята, с което поредното къмпинг пространство в България престава да съществува.. Дали това не е продиктувано от огласения предстоящ закон за туризма.. нямам идея, но е факт, че на никой не му пука дали до Бероново ще остане стария къмпинг или не..

"ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ ПО ПОРЕЧИЕТО НА Р. КАМЧИЯ
29 април 2011 10:57, Иво Иванов (...... - офис Сливен)
Излъчване: ...... - офис Сливен преди около 1 ден, брой четения: 111
Къмпинг „Бероново” се намира на 500 м. от с. Бероново, общ. Сунгурларе, обл. Бургас. Разположен върху 10 декара земя, на самия бряг на р. Камчия. Има сграда от 210 кв.м, собствен трафопост, разработен ПУП за изграждане на ваканционно селище. На 500 м. от къмпинга се намира резерват „Садово”- богат на елени, сърни и диви свине. Къмпинг „Бероново” се намира на 85 км. от Слънчев Бряг.

Цена € 65 000

Брокер..."

понеделник, 25 април 2011 г.

"Обраха къмпинг "Делфин" - Ахтопол"

Малка криминална хроника от морето.. отражение на действителността в цялата страна. Сега пострадал е къмпинг "Делфин", утре може би ще е къмпинг "Атлиман", който за пореден път се дава под наем.. Правителството не иска да признае, че усилията му да се "бори срещу организираната престъпност" доведе до неконтролируема дребна престъпност в невиждани до сега мащаби, която унищожава и последните неразграбени места в България. Точно тази престъпност през изминалата година и половина погубва обикновенните хора, които по принцип са двигателя на икономиката на една страна. В края на 2010-та жестоко ограбиха и моята къща в центъра София.. включително част от къмпинг екипировката ми. Полициятя потули случая.. Да, сега България трайно е заседнала в най-лепкавата кал от войната насам..

"На 20.04.2011г. в 20.40 ч в района на КПП "Аркутино" екип на сектор "Специализирани полицейски сили" при ОДМВР - Бургас е спрял за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф", с водач М.Р. (29) от Бургас и пътник Я.Й. (27) от същия град. В автомобила са открити 13 листа ламарина, за които е установено, че са предмет на кражба от къмпинг "Делфин" - гр. Ахтопол. М.Р. и Я.Й. са задържани за срок до 24 часа. Образувано бързо производство. Работата по случая продължава РУ "Полиция" - Царево.

News.Burgas24.bg 12:28 / 22.04.2011"