КЪМПИНГ ПРОПАГАНДА

четвъртък, 8 септември 2011 г.

Къмпинг под смокинята

С тази статия искам да се извиня на Албина Кръстева - собственик и менаджер на "Албина-Албина Отмар" ЕТ. До сега поради липса на достоверна информация замесвах малката част, нейна собственост, от бившия къмпинг "Смокиня" в безобразията и псевдо къмпинг безумието на Каваци до Созопол, но след като си изясних ситуацията трябва да напиша тези редове.

Който е бил в днешно време на Каваци няма начин да не е посетил поне веднъж ресторанта "Под смокинята" и няма начин да не е забелязал чистотата и подредеността на околното пространство за палатки, бунгала и каравани. Тази година границата и разликата със съседните парцели наследили територията на стария къмпинг е просто фрапантна. Аз лично не отсядам в този микро къмпинг, но посещвам ресторанта и мога уверено да твърдя, че това е най-доброто урбанизирано място за лагеруване около Созопол, а и като цяло на българско море. Защо е така, според мен това се дължи на личността на г-жа Албина, която с личен пример и предприемчивост развива наследената земя и къмпинг структура. Основен фактор за феномена е централно европейският произход на семейството й, за който се твърди, че има австрийски корен.. Всичките служители на възрастната госпожа я уважават и видимо от години себеотдайно работят рамо до рамо с нея. По-важното е, че мястото на къмпинга й се поддържа и развива отлично през последните години и постоянно привлича почитатели. Прилежащият пясък е чист, нощем територията на парцела е постоянно осветена, бунгалата макар и стари са поддържани и освежени, има магазин, направени са пързалка и играчки за децата, сервизните помещения са обновени и чисти, за разлика от всички останали нейни съседи..

ЕТ "Албина-Албина Отмар" доказва, че къмпинг туризъм в България може да съществува и то много успешно. Напук на всички опити на властите и престъпните групировки да му пречат и да го унищожават. Който не ми вярва нека да посети микро къмпинга и да се убеди сам, но ако иска да остане, първо задължително трябва да си направи резервация.. местата са ограничени и от рано заети. Пожелавам здраве и житейски сили на Албина и нейните служители!

Няма коментари:

Публикуване на коментар